FUNIVERZUM logo.png

USLUGE

Ni u jednom univerzumu ne postoji ništa dragocenije od dečjeg osmeha. Kako bi taj osmeh sijao uvek – posada putujuće galaksije Funiverzum stalno radi na kostimima, radi na sadržaju, radi na sebi i svako od nas u nekom smislu ostaje dete. Svakog dana mi tražimo nove ideje, a naš ansambl ih oživljava. Mi možemo da organizujemo dečju proslavu za bilo koje dete, bilo kog uzrasta, na bilo koju temu i sa bilo kojim brojem gostiju. Sve proslave su realizovane od strane profesionalaca i naš tim uvek čini sve, kako bi svako dete dobilo nezaboravne emocije

DEČIJE PROSLAVE

Jedan od glavnih faktora, ako ne i osnovni za produktivan rad kolektiva jeste - kohezija. Svaka firma u kojoj radi tim povezanih istomišljenika će biti uspešna. Razne korporativne proslave idealno poboljšavaju tu povezanost među zaposlenima i posada putujuće galaksije Funiverzum zna kako da organizuje efektivnu korporativnu proslavu - na otvorenom ili u zatvorenom, sa jedinstvenim scenarijom, koji uključuje detalje, vezane baš za vašu firmu, na bilo koju temu, sa bilo kojim brojem gostiju i garantujemo vam da će vaša korporativna proslava još više povezati vaše zaposlene i pokloniće svima vama nezaboravne emocije.

KORPORATIVNE PROSLAVE

Festivali i sajmovi oduvek privlače pažnju publike, jer oni omogućavaju da se zabavno i uzbudljivo provede vreme. Sa druge strane, to je i sjajan način za sprovođenje različitih reklamnih kampanja. Posada putujuće galaksije Funiverzum nudi široki spektar mogućnosti – od kostimiranih šou, preko muzičkih nastupa do diskoteke Transformersa – da se vaša firma nezaboravno predstavi i privuče puno pažnje na bilo kom sajmu ili festivalu.

SAJMOVI I FESTIVALI