FUNIVERZUM logo.png

POSADA

MAGISTAR ADA

​Najinteligentniji član posade putujuće galaksije Funiverzum. Računa i organizuje bolje od bilo kog kompjutera u svemiru. Učestvovala u stvaranju i organizaciji ogromne količine uspešnih proslava. Priča većinu svemirskih jezika, najbolje vlada dečjim jezikom. Poseduje tehnike čitanja misli i telekinetičke moći, pa tako uvek zna kako organizovati idealnu proslavu.

KAPETAN JOVAN

​ Zaljubljenik u kosmos, poznati svemirski gusar i osnivač ordena „Nikola Tesla“. Večni putnik, ni na jednoj planeti se nije dugo zadržavao. Skupljao je svoje znanje u najudaljenijim tačkama nepoznatih galaksija i učio od svemogućih svemirskih druida. Najviše ceni osmehe, koje je izmamio od dece širom svemira.

IMG_1218.JPG

GLAVNI MAČEVALAC STEFAN

Najsnažniji čovek u svemiru. Prošao sve moguće treninge – od džedaj do nindža veština. Pre nego što se pridružio našoj putujućoj galaksiji, bio je član cirkusa, gde je godinama zabavljao decu i činio da svaki rođendan bude nezaboravan.Poznati krotitelj životinja i poznavalac flore i faune.

IMG_1219.JPG

ARHIMAG NEMANJA

 Mag i čarobnjak, kapetan straže ordena „Nikola Tesla“. Legenda kaže da je najmoćniji čarobnjak u svemiru, ali njega pored magije zanima i nauka. Pa tako, milenijumima usavršava svoje tehnike, kako bi svako dete oduševio svojim trikovima i znanjem. Poznati prerušavač i imitator tuđih glasova.

IMG_1367.JPG

NARANDŽASTA JELENA

​ Princeza planete Saturn, ćerka Sunca. Poseduje neverovatno jak glas i burnu maštu. Posadi putujuće galaksije se pridružila zato što na njenoj planeti nije bilo dece, a ona obožava da zabavlja decu. Glasom može da oživi svaki predmet, a dodirom ga može naterati da levitira.

IMG_1240.JPG

KRKHA MARTA

​ Najgraciozniji član posade putujuće galaksije Funiverzum, poznati svemirski modni kreator. Učila balet i klizanje u najpoznatijoj svemirskoj školi na Proksima Kentauri. Ceo svoj život provodi u pokretu – na pesku, u vodi, u vazduhu. Obožava cveće i lako od svake devojčice napravi princezu.