FUNIVERZUM logo.png

PROGRAMI

MYC_3912.jpg

ŠOU TRANSFORMERSA

Interaktivan šou sa najpoznatijim robotima na svetu, koji su se pomoću posade putujuće galaksije Funiverzum iskrcali baš na vašoj proslavi. Saznajte priče Bamblbija, Megatrona i Optimusa Prajma, izaberite ko vam je bliži – autoboti ili deseptikoni – i pomozite svojim ljubimcima da se snađu na novoj planeti!

IronMan  Cosplay Costume  (30).jpg

AJRONMEN

Najpoznatiji stvaralac iz sveta Marvel se pomoću jedinstvene mašine stvorene Funiverzumovim naučnicima seli iz sveta stripa u svet vaše proslave, gde zajedno sa vama traži svoje prijatelje iz ekipe Osvetnika, otkriva svoje pronalazačke tajne i zabavlja vas šarmom Tonija Starka.

Disney-Frozen-Olaf-1.jpg

ZALEĐENO CARSTVO

Elsa i Olaf će učiniti tako da vaša proslava postane najbolja bajka ikada. Pomoću svojih natprirodnih moći i zabavnog Olafa, Elsa će povesti sve u nezaboravno putovanje ispunjeno čarolijom, prijateljstvom i osmesima.

PATROLNE ŠAPE

Skaj i Maršal okupljaju tim mladih spasilaca i sigurni su da će pronaći prave klince baš na vašoj proslavi. Uz pomoć svoje nove ekipe i Funiverzumove posade, oni će sigurno odgovoriti na sve zagonetke, pronaći svo skriveno blago i krenuti u nove pobede!

19654340.jpg

BUBBLE SHOW

Kada smo prolazili kroz galaksiju Sombrero, upoznali smo Babla i Bublu - brata i sestru, koji stvaraju nov život pomoću mehurića. Oni su postali deo naše ekipe, kako bi svakom čoveku priredili najneobičniju, najpenušaviju, najmirišljaviju bajku i uvek su spremni da vas povedu na putovanje kroz neistražene svetove, koji će vas iznenaditi i pružiti mnogo radosti!

Balloon Entertainment

SVEMIRSKI KLOVNOVI

Naši svemirski klovnovi neće vas samo nasmejati, već i zadiviti - gledaćete kako se čovek smanjuje i uveličava, videćete šta se dešava, kada se ruka lepi za sve i pomoći ćete našim svemirskim šaljivdžijama da napokon savladaju gravitaciju.