FUNIVERZUM logo.png

PROGRAMI

Beauty Time

MEJKAP ŽURKA

Ekipa Funiverzuma vodi slavljenicu i njene goste u uzbudljivo putovanje kroz kosmički svet mode, profesionalne šminke, fotografisanja itd. Naša posada je putovala kroz mnoge galaksije i iskoristićemo sve svoje iskustvo i znanja, kako bismo pomogli svakome da nađe stil, koji mu najviše odgovara i garantujemo da će zadovoljni ostati, kako ljubitelji lepih haljina i urednih frizura, tako i obožavaoci Konvers patika i ulične kulture.

Camera on Crane

SNIMANJE MUZIČKOG SPOTA

U svakoj tački svemira se zna, da je zabavna i emotivna proslava nešto najdivnije što može da se desi, međutim roboti-snimači na Orionovom sazvežđu su nas naučili da je

najbolja dopuna - spot, gde su glavni likovi slavljenik i gosti! Zajedno sa našim rediteljem i kamermanom, slavljenik će smisliti scenario i izabrati muziku, a dalje je sve jednostavno - svetlo...zvuk...kamera...AKCIJA!

Magnifying Glass

SVEMIRSKA ŠKOLA ZA DETEKTIVE

U ekipi naše putujuće galaksije Funiverzum postoje i pravi svemirski detektivi. Hoćete da budete kao oni? Prođite obuku u našoj Svemirskoj Školi za Detektive i zajedno sa njima pronađite, gde je nestao rođendanski poklon!

PATROLNE ŠAPE

Skaj i Maršal okupljaju tim mladih spasilaca i sigurni su da će pronaći prave klince baš na vašoj proslavi. Uz pomoć svoje nove ekipe i Funiverzumove posade, oni će sigurno odgovoriti na sve zagonetke, pronaći svo skriveno blago i krenuti u nove pobede!

19654340.jpg

BUBBLE SHOW

Kada smo prolazili kroz galaksiju Sombrero, upoznali smo Babla i Bublu - brata i sestru, koji stvaraju nov život pomoću mehurića. Oni su postali deo naše ekipe, kako bi svakom čoveku priredili najneobičniju, najpenušaviju, najmirišljaviju bajku i uvek su spremni da vas povedu na putovanje kroz neistražene svetove, koji će vas iznenaditi i pružiti mnogo radosti!

Balloon Entertainment

SVEMIRSKI KLOVNOVI

Naši svemirski klovnovi neće vas samo nasmejati, već i zadiviti - gledaćete kako se čovek smanjuje i uveličava, videćete šta se dešava, kada se ruka lepi za sve i pomoći ćete našim svemirskim šaljivdžijama da napokon savladaju gravitaciju.